Следете ни

Twelve O'clock » Рокли с къс ръкав » Елегантна рокля с къс ръкав – универсално решение за всеки сезон
рокля с къс ръкав

Елегантна рокля с къс ръкав – универсално решение за всеки сезон

Общоизвестно е, че в развитието на модата на дамско облекло се е започнало от дълги рокли и прикриване на формите до постепенно скъсяване и създаване на модели с къси ръкави и дори без ръкави. Днес такива рокли се продават във всеки онлайн магазин за дамски дрехи и роклите с къси ръкави са много търсени не само като лятно облекло. Те са по-практични от роклите с дълги ръкави, защото през последните години дори през зимата има доста на брой необичайно топли дни.

 

Ангелският модел и коктейлните рокли

По времето, през което на мода се появяват мини роклите, е много популярен и така нареченият „ангелски модел“ – много къса рокля, с широки ръкави. Тя е от ефирна материя – дантела, шифон и т.н. Днес ангелската рокля не е така популярна, но коктейлната рокля е задължителна за всяка държаща на стила си дама. Обикновено това е малка черна рокля, най-често избирана при пазаруване на дрехи онлайн. Цветът е универсален и най-популярен и стилен за официално облекло. Но днес са разпространени и други варианти на малката рокля – бяла, червена, кафява …

 

Оригинални решения за ръкавите

Късите ръкави дават възможности за множество оригинални решения – асиметрия, използване на друга материя, контрастираща с плата на роклята, копчета, ципове и други. Предлагаме ви рокля с комбиниране на принт на бели ромбове на черен фон за долната част и ръкавите, контрастираща с горната част в черно. Това е моделът елегантна рокля „Бели ромбове“.

 

елегантна рокля „Бели ромбове“

 

Цветовете на елегантността

Елегантната рокля с къси ръкави е много подходяща за работа, а предимството й е, че след това можете да отидете на официално мероприятие и ще бъдете подобаващо елегантни. Модерни дамски дрехи в тъмносиньо и червено допълват най-честия избор на бяло и черно както за офис, така и за официално облекло.

 

Тъмносиньото на роклята „Криви“ ще ви грабне, както и семплата изчистена линия на този модел. Акцентът е на гърба – цип от горе до долу. Бъдете неповторими с модела „Криви“.

 

вталена рокля

 

 

Дамите в червено се забелязват веднага и се запомнят. Моделът рокля с цип „Зора“ ви предлага искрящото червено на зазоряването, с неопренова рокля с цип на деколтето. Подчертаваща формите, тази рокля е за уверени жени със стил.

 

рокля с цип „Зора“

 

Говорейки за стил, за ежедневни рокли за дами, държащи на елегантността, ще продължим с предложението на модна къща Twelve O’Clock дамска къса рокля “Стил в червено“. Цветът на този модел е по-тъмен, към бордо, а това, което го прави специален, са малките цепки в долната част.

 

дамска къса рокля “Стил в червено“

 

Деколтето е умерено, подходящо за офиса, а и за официални случаи, а джобовете са елементи за ежедневно удобство. Това е комбинация от елементи за ежедневно облекло и за официални рокли, която е помогнала за създаването на тази наистина открояваща се със стил рокля, заслужаваща названието си.

 

Рокля с къси ръкави със сако – любима комбинация

Роклята с къси ръкави се комбинира отлично със сако, което може да е с дълги или къси ръкави. По-лека и ефирна рокля, допълнена със сако, се превръща в подходящ тоалет за по-студено време.