Следете ни

Twelve O'clock » Дамска мода » Бъдете уникални и впечатляващи с ръкавици: модата ги обича този сезон!
модни ръкавици

Бъдете уникални и впечатляващи с ръкавици: модата ги обича този сезон!

Ръкавиците не са само допълнения за мразовитите зимни дни. Те се превръщат в необходими аксесоари, истински бижута, с модните тенденции за сезон 2016-2017. Изберете вашите ръкавици в унисон с нови тоалети от колекцията на Twelve O’Clock Eсен-зима 2016 и освежете гардероба си в тон с модата за този сезон.

 

Ръкавиците са от всякакви материи и с различна дължина

Модата повелява този сезон да допълвате тоалетите с ръкавици от всякакви материи: кожени, вълнени, от плат. Могат да бъдат къси, със средна дължина или дълги. Прегледайте колекцията си от ръкавици и добавете нови чифтове, с други дължини и от други материи. Така разнообразието ще ви съпътства всеки ден.

 

Модните цветове за сезона

 

Материите за ръкавици през есента и топлите периоди през зимата

Леките материи за ръкавици са много – така повелява модата за сезона. Ще намерите ръкавици от текстил, велур, дантела, мрежеста материя, дори и от дънков плат. Подберете според тоалета си. С дантелени ръкавици сака като модела на Twelve O’Clock черно сако „Елеганца“ ще изпъкнат още повече.

черно сако

Модните цветове за сезона 2016-2017

За радост на дамите универсалният черен цвят запазва основното си място в модата за ръкавиците. Друг вариант е пастелен цвят от характерните за есенната палитра цветове. Ръкавиците от материя с метален отблясък също са сред най-носените. Бордо, синкаво, сиво – ето още предложения от модната гама за ръкавиците. На пазара можете да намерите и комбинации от цветове.

 

Дълги ръкавици

 

Ако държите най вече на удобството

Изберете къси ръкавици. Те лесно се побират в чантата, можете да носите дори няколко чифта, така че в средата на деня да внесете нов акцент във външния си вид. С няколко модела, едноцветни и в разноцветна щампа, ще имате допълнения, към които да прибегнете за цветен акцент по всяко време. Съчетайте с единия цвят на модела спортно-елегантна рокля на Twelve O’Clock „Игра на цветове“ – черно или жълто, и ще изпъкнете със стил.

спортно-елегантна рокля

 

Извадете и носете мото ръкавици

Мото ръкавиците са сред най-модните за този сезон, особено подходящи за спортен стил. Те са от здрава материя, а с малко декорации, които можете да създадете сами, ще осъществят връзката към дамските аксесоари. Декорирайте ги с различни оттенъци, а ако имате талант за рисуване, и с рисунки.

 

ръкавици с един пръст

 

Дългите ръкавици вече не са само допълнение към вечерния тоалет

Новото, което ще хареса на дамите привърженици на романтичния стил, е и в носенето на дълги ръкавици и през деня. За да откроите красотата на самите ръкавици, които са с набори и декоративни елементи, съчетайте ги с блуза, рокля или сако с къс ръкав, като жакета на Twelve O’Clock „Бяло букле“.

Елегантен жакет

 

Всякакви модели означава и ръкавици с един пръст

Ръкавиците с един пръст са за най-мразовитото време. Те са от кожа или вълна. Ще ги превърнете в модно допълнение към тоалета си, ако са в ярки цветове. Нашийте вълнените ръкавици с вълнен конец и те ще станат уникален модел. Подберете и шал в същия цвят.

 

ръкавици с един пръст

 

Някои идеи за това, как да украсите ръкавиците

Обемните украшения са изискването, поднесено от модата. Потърсете на пазара или нашийте сами апликации, добавете камъчета, и дизайнерският ви чифт ръкавици е готов. Допълнете с подходяща гривна или верижка, за цял дизайнерски декориращ ансамбъл.

 

, как да украсите ръкавиците