Следете ни

Twelve O'clock » Модни консултации » Четири сезона – удобството на всесезонните дрехи
всесезонна рокля

Четири сезона – удобството на всесезонните дрехи

С общото затопляне и периоди на студ през лятото и на пролетно-летни дни през зимата все повече дами се обръщат към решението всесезонни дрехи, които могат да се носят буквално четири сезона. Съчетаването на цветовете дава възможности за разнообразие и за красиви тоалети.

 

Все по-дълго носите и по-леките, и по-плътните дрехи

Замисляли ли сте се за това, че през студените юнски дни обличате дрехи, подходящи за по-топлите дни на декември или януари? И вече не прибирате до следващото лято леките блузи, а след края на зимата оставяте пуловерите и жилетките наред с дрехите за летния сезон.

В офиса климатикът поддържа температура, при която е добре да сте с по-плътна блуза или с леко сако дори през лятото. Навън е жега, а прохладата вътре просто налага да сте облечени с дълъг ръкав или с връхна дреха.

Обновявайки гардероба си, добре е да помислите за това, как ще се впишат новите ви облекла в арсенала ви за всички сезони.

 

Вече не е изключение да носите свежи пролетно-летни принтове и през зимата

Едно от предимствата на тенденцията за дами, които обичат свежите принтове, е възможността да ги носят и през топлите дни на късната есен и зимата.

Ето едно предложение от Twelve O’Clock – разкроена рокля „Палитра“. Свежият акварелен принт контрастира на тъмния цвят на полата. Ръкавите с дължина 7/8 превръщат роклята в универсален всезенонен модел, подходяща за носене през четирите сезона с връхна или без връхна дреха.

 

разкроена рокля "Палитра"

 

 

Все по-актуални за студения сезон стават роклите с къси и три-четвърти ръкави

Роклите с къси ръкави вече не са типични само за лятото. През топлите есенни и зимни дни можете да ги носите със сако или жилетка, така че не ги прибирайте дълбоко в гардероба. А ако имате нужда от нова рокля, по всяко време можете да посетите магазина на Twelve O’Clock, където ви очакват красиви предложения.

Безпогрешен избор и за ежедневно носене, и за официален случай ще направите с роклята „Black and White”. Основният цвят на тази рокля с къс ръкав е черният, а вертикалната асиметрична бяла ивица прави модела неповторим.

 

вталена рокля от трико

 

 

Ризите – универсалното ви оръжие за разнообразие от тоалети

Блузите, едноцветни и на принтове, се съчетават с поли и панталони през всички сезони.

Многоцветните блузи с къс или три-четвърти ръкав са подходящи с шорти или къса пола през лятото, а през зимата са чудесно допълнение под едноцветно сако.

През лятото ще впечатлявате с уникалното решение на гърба на блузата на Twelve O’Clock „Кръстоска“. А през студения сезон облечете сако в тон с принта на блузата.

 

блуза със 7/8 ръкави

 

Нито една дама не може без бяла блуза. Затова изберете всесезонната блуза „Еверест“ – красотата й е в кръстоската в областта на деколтето. С тази блуза ще сте свежи и елегантни и в офиса, и за официален случай.

 

всесезонна блуза

 

 

Блуза с дълъг ръкав за офиса за лятото

Блузите с дълъг ръкав са по-подходящи като елемент от офис облеклото, дори и през лятото. Не е задължително да са едноцветни, ако дрес кодът във фирмата е по-малко строг. Риза „Азия“ изпъква с интересния десен и класическата си кройка, която я прави подходяща за носене както с панталон, така и с пола.

 

Риза "Азия"

 

Към черния офис костюм отлично допълнение е ризата „Дъжд от точки“. Иработена от 80% памук и 20% вискоза, ризата чудесно може да се съчетае и със спортно елегантни дрехи за ежедневието през всеки сезон.

 

спортно елегантна риза