Следете ни

Twelve O'clock » Шопинг консултации » Twelve O`clock – предимството да пазаруваш от онлайн магазин за дрехи
онлайн бутик

Twelve O`clock – предимството да пазаруваш от онлайн магазин за дрехи

Онлайн бутик Twelve O`clock, специално създаден за предлагане на дамски дрехи и аксесоари, е мястото, където купуването на нови, дизайнерски дрехи е приятно преживяване. Ще се потопите в Twelve O’clock от удобството на дома си.

Български дрехи, естествени материи, лимитирани дизайнерски решения

Нашите облекла са българско производство и в тях ще бъдете единствени и неповторими. Ние държим не само на високото качество на материалите, но и редовно създаваме нови дизайнерски линии. С нашите рокли ще правите впечатление със стил и ще подчертавате своята женственост.

Удобни варианти за доставка

Български дрехи

Изберете най-удобния за вас вариант на доставка. Можете да поръчате дрехите ви да бъдат доставени за 24 часа, ако избирате тоалет за наближаващ празник, семейно или служебно събиране.

Ако купите наши дизайнерски дрехи на стойност над 50 лв., доставката ви ще бъде безплатна.

Ако денят на получаване на заплата е след 2 седмици, също имаме удобен вариант – купете вашите оригинални дизайнерски тоалети от Twelve O’clock и платете по-късно, до 15 дни след като получите покупките.

Предлагаме ви и варианта връщане на дрехи, ако решите, че даден тоалет не е подходящ за даденото мероприятие, за което сте го купили.

Няма да се разочаровате, че размерът не съответства

онлайн магазин за дрехи

Опасенията, че ако поръчате дрехи с даден размер онлайн, при доставката ще се окаже, че са с друг размер, не тревожат клиентките на Twelve O’clock. При нас можете да сте сигурни, че при получаването няма да има неприятна изненада, дрехата няма да бъде прекалено малка или голяма, тясна или широка.

Стил и елегантност

дизайнерски дрехи

Най-важното предимство на Twelve O’clock като посветен на вас онлайн бутик за български дамски дрехи е стремежът ни да отговорим на нуждите на съвременните жени, които търсят да са различни, избягват масовата конфекция и евтините китайски дрехи, за да намерят своето оригинално решение за всеки елемент от тоалета си.

Стилът е основното предимство, с което печелим сърцата ви. Стилът и елегантността на нашите бутикови облекла, с гарантирано качествени материали, с нови дизайнерки решения, ще допринесат да изпъквате всеки ден и да сте оригинални всеки сезон, всеки месец, всеки ден, всеки час.

Промоции

Предлагаме ви още едно удобство с промоциите и намаленията на старите ни колекции. Не ги пропускайте, следете ги редовно. Така ще разполагате с възможности за евтини покупки на български дамски облекла, които са наши оригинални дизайнерски решения и са изработени в България, в цеха на Twelve O’clock. Не пропускайте банерите и ваучерите за отстъпки на сайта ни.

Консултации

бутикови облекла

Консултациите са важна предпоставка за правилния избор. В Twelve O’clock знаем това и сме готови да ви предложим консултации при избора на модел и размер. Не е необходимо да се обръщате към шивачки, за да установите размера и изберете модела, подчертаващ вашата индивидуалност. Обърнете се към нас и ще ви предложим професионално мнение и помощ в избора.

Поръчайте специален размер

Ако държите да сте облечени в български бутикови облекла в специален размер, Twelve O’clock отново е вашето решение. Нашата фирма се занимава с дизайна и изработването на облеклата, които предлагаме. За нас ще бъде удоволствие да изработим облеклото, което желаете да купите, в необходимия ви индивидуален размер.